Τρόποι Αγοράς

 Μόλις πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και εάν επιθυμείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1)  Μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος melomeno.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

Ανοίγετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ειδικό έντυπο στην ιστοσελίδα μας, αποκτώντας ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια ρητά και ανεπιφύλακτα αποδεχόμενος τους όρους της παρούσας συμφωνίας και τους όρους χρήσης που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Αποδοχή” που θα εμφανιστεί, αναζητήστε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Αγορά” που εμφανίζεται δίπλα στο προϊόν που επιλέξατε, συμπληρώστε τις επιλογές αγοράς σας και μεταβείτε στη σύνδεση “ολοκλήρωση παραγγελιών” Με την αποστολή της παραγγελίας, ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί.

2)  Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή αποστολής e-mail

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας, μπορείτε επίσης:

  • Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας, μπορείτε επίσης: Καλέστε μας στο 2294154705 από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 09:00 έως τις 16:00
  • Στείλτε e-mail στη διεύθυνση sales@parliarosfood.gr ή horecaparliaros@gmail.com 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.
  • Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας, την Αιτωλικού & Αγ. Δημητρίου 11Β, 19016, στην Αρτέμιδα Αττικής και να δώσετε από κοντά την παραγγελία σας . Ωστόσο, θα πρέπει να προηγηθεί η κλήση σας για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που θέλετε είναι στο κατάστημά μας, αν θέλετε και να τα λάβετε απευθείας.

Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η παραγγελία μέσω του Melomeno.gr είναι η καλύτερη μέθοδος γιατί εξασφαλίζει την πληρότητα της παραγγελίας, ελαχιστοποιώντας τυχόν προβλήματα που μπορεί να προέλθουν από ανθρώπινες παραμέτρους (λάθη, παραπλανητικές εντολές κλπ.). Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια τηλεφωνική παραγγελία μόνο όταν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες παραγγελιών προϊόντων, όγκος ή / και βάρος και αξία, έτσι ώστε η κατανόηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής, λήψης κλπ να είναι ορθή.