Τρόποι Αποστολής

Οι μέθοδοι παράδοσης και τα έξοδα αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων σας διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και το μέσο αποστολής. Ιδιαίτερα:

1)  Παράδοση από την εταιρεία μας:

εταιρεία μας μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας μέσω της δικής της μεταφοράς, εντός 1-5 ημερών, για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα στις ακόλουθες περιοχές της Αττικής.

Εντός της περιφέρειας Αττικής στους ακόλουθους τομείς:
Σπάτα, Ραφήνα, Πικέρμι, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Μαρκοπούλου, Κρόπια, Παπάγου-Χολαργού, Χαλάνδρι, Φιλοθέη-Ψυχικό, Κηφισίας, Γλυκά Νερά.Η παράδοση προϊόντων στις παραπάνω περιοχές είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ, ενώ η χρέωση για παραγγελίες που δεν υπερβαίνει τα 200 ευρώ έχει ως εξής:

  • για παραγγελία από 1-100 ευρώ, το τέλος μεταφοράς είναι 3.81 ευρώ
  • για παραγγελία από 100-200 ευρώ, η χρέωση είναι 5 ευρώ

Σημειώσεις: (1) Ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται στο κόστος παραγγελίας και αποστολής.
(2) Εάν τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, χρειαζόμαστε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες

2)  Παράδοση με εταιρεία courier:

Μέσα στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, με ελάχιστη χρέωση 3,81 ευρώ. Η επιλογή της εταιρείας ταχυμεταφορών είναι στην περίπτωση μικρού βάρους, την οποία θέλετε να παραδώσετε στην πόρτα σας σε μικρότερο χρόνο. Σε αυτήν την περίπτωση, η χρέωση καθορίζεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του courier, εξασφαλίζοντας την καλύτερη προσφορά για έναν πιο συμφέροντα courier.

3) Παράδοση με μεταφορική εταιρεία :

Για τις παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους (π.χ. άνω των 70 κιλών) συνιστάται να τους αποσταλεί σε μεταφορική εταιρεία, δεδομένου ότι το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με την εταιρεία ταχυμεταφορών. Για την ευκολία σας και την επιλογή της πιο συμφέρουσας προσφοράς, συνιστάται να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται από εσάς απευθείας στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:00 – 16:00), μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από την έδρα μας Αιτωλικού & Αγ.Δημητρίου 11Β στην Αρτέμιδα Αττικής 19016, χωρίς φυσικά να χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής. Συνιστούμε την προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο 2294154705 ή 6937470940.

4) Παράδοση από τη θέση της επιχείρησής μας :

Σημείωση: Σημειώνεται ότι οι πελάτες εκτός Ελλάδας επιβαρύνονται επιπρόσθετα με τα χρηματικά ποσά που ενδέχεται να προκύψουν λόγω εκτελωνισμού, πληρωμών φόρων, εγγυήσεων συναλλάγματος κ.λπ., για τα οποία η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Εν πάση περιπτώσει, όλες οι εμπορικές σχέσεις με χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης διέπονται από το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το δίκαιο των διεθνών συμβάσεων.